Ben contra corona

BEN CONTRA CORONA: NULTOLERANTIE

Al mijn rondleidingen zijn in open lucht. Dat reduceert de besmettingskans voor jou tot bijna nul.

Daarnaast neem ik 6 extra voorzorgsmaatregelen. Zo geef jij het virus geen schijn van kans. Dat garandeer ik jou.

Welke 6 extra coronamaatregelen neemt Ben om jou optimaal te beschermen en zo besmetting met het coronavirus uit te sluiten?

Zelf draag ik altijd een doorzichtig spatscherm of face shield voor de open lucht. Zo’n face shield houdt mijn speeksel tegen. Dit maakt het onmogelijk dat ik jou besmet.

Ik kies voor een face shield om jouw beleving aangenamer en levendiger te maken. Je ziet altijd mijn volledige gezicht. Dus ook mijn gezichtsuitdrukkingen en non-verbale communicatie.

Plus: het is 100% veilig. Want voor en na elke rondleiding reinig ik mijn spatscherm met desinfecterende alcoholgel.

Ik verwacht van jou als deelnemer dat je ALTIJD een mondkapje draagt.

Dit mag een zelfgemaakt exemplaar zijn. Je mondmasker zorgt ervoor dat wanneer jij besmet zou zijn, jij het virus niet overdraagt.

In de open lucht is besmetting met een mondmasker bijna onbestaande. Vanzelfsprekend altijd in combinatie met social distancing.

Geen mondmasker bij? Dan krijg je de kans om er één te kopen. Zonder mondkapje zal je rondleiding voor een andere keer zijn.

Social distancing op 1.5 meter is je tweede natuur.

Je houdt zoveel mogelijk 1.5 meter afstand van je andere groepsdeelnemers en van Ben. Deze bijkomende voorzorgsmaatregel beschermt jou optimaal in de open lucht.

Aanrakingen zijn uit den boze.

Raak zeker nooit iemand aan. Ellebooggroeten of voetgroeten? Geen probleem. Vuistjes? Liever niet.

Handhygiëne? Vooraf gratis desinfecterende alcoholgel en papieren wegwerpdoekjes.

Voor elke rondleiding krijg je de kans om je handen te ontsmetten met desinfecterende alcoholgel. En eventueel te drogen met papieren wegwerpdoekjes. En klaar is Kees. All set.

Niezen? Hoesten?

Als je je mondkapje nog niet zou dragen, nies en hoest je bij voorkeur in je elleboog. Of je houdt een papieren zakdoekje voor je mond.

Je gooit dit zakdoekje meteen weg in een vuilbak.

FREE TOURS?

Tot de coronacrisis waren praktisch al mijn free tours in het Engels. Vanaf nu geef ik je tijdelijk enkel free tours in het Nederlands. Al zeker tot eind 2020. Altijd vanuit De Draecke Hostel en steeds op een vast tijdstip.

Geen boeking of reservering! Wie eerst komt, eerst maalt. Kom minstens een kwartier vooraf, want vooraf schrijf ik je naam en telefoonnummer bij in een lijst. Om je later eventueel op te kunnen sporen in verband met corona. Je hoeft niet bang te zijn: dit is slechts een formaliteit en in lijn met de GDPR-regels inzake privacy.

PRIVÉTOURS? TOURS OP MAAT? CULINAIRE TOURS? VAN EYCK-TOURS? TEAMBUILDINGS?

Al mijn gepersonaliseerde privérondleidingen en teambuildings verzorg ik zowel in het Nederlands als het Engels voor jou.
Culinaire rondleidingen met restaurantstops doe ik alleen voor kleine groepjes. Dit vanwege de praktische problemen met social distancing.

Welke andere aanpassingen heeft Ben voor jou in petto?

De coronacrisis verplicht mij om mijn free tours, privérondleidingen en teambuildings grondig aan te passen. In het belang van jouw en mijn gezondheid. Zo stappen we geen gebouwen binnen. Tenzij je er uitdrukkelijk om vraagt én je groep klein genoeg is.

Verder mag ik wettelijk maximaal 10 personen rondleiden in de open lucht. Voordeel: je krijgt steeds een persoonlijke rondleiding.

Tot slot heb ik een stem als een klok. Zo hoor je mij steeds uitstekend ondanks de social distancing van 1.5 meter. Geen gedoe met devices, microfoontjes en oortjes. Geen stress.