Ben’s Best

Je bent een gediplomeerde Gentse stadsgids en toch bied je 3 professionele free tours aan. Waarom beperk je je niet tot privétours?

Ook individuele reizigers, backpackers, koppels en kleine groepjes hebben recht op een betrouwbare, kwaliteitsvolle en professionele free tour door een zelfstandige gediplomeerde stadsgids. Groepstarieven zijn peperduur en bedoeld voor grotere groepen. Dus niet voor een reiziger zoals jij: jij staat steeds in de kou. Als ervaren backpacker weet ik dat uit eerste hand. Daarom pak ik het anders aan.

Ik heb inmiddels 9 jaar ervaring als ‘free tour guide’. Zo tankte ik genoeg vertrouwen: ik weet dat mensen zoals jij aimabel, genereus en dankbaar zijn. Die positieve feedback gaf en geeft mij de energie en het doorzettingsvermogen om door te gaan. (Inmiddels organiseer ik wel een pak minder free tours dan pakweg 5 jaar geleden.)

Ik was zelf een solo backpacker. Dit is mijn manier om iets terug te geven aan de internationale gemeenschap van onafhankelijke travellers en backpackers. Bovendien: als je gebeten bent door de reismicrobe heb je altijd een streepje voor bij mij! Het is maar dat je het weet.